Van 13 t/m 16 november is het weer de week van de Werkstress. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nr 1 in ons land!

Met een vette burnout op mijn cv zou ik me daarin moeten herkennen en toch…..kwam de stress van mijn werk of kwam de stress van de manier waarop ik mij gedroeg in mijn werk (en in mijn privéleven)?

Kwam de stress eigenlijk niet “gewoon” van mijn grenzeloosheid, van mijn gebrek aan “nee” kunnen zeggen?

Kwam de stress niet doordat ik alles “goed” wou doen? Doordat ik niet voldoende oog had voor mijn eigen behoeften, verlangens, grenzen en mogelijkheden?

Kwam de stress niet omdat ik “erbij” wilde horen? Onderdeel van het geheel “moest” blijven van mezelf?

Kwam de stress niet “gewoon” omdat ik heel streng was voor mezelf?

Zeg ik daarmee dat mijn burnout mijn “eigen” schuld was? NEE! Het gaat hier niet om schuld….het gaat om inzicht, om groei, om zelfbeeld en zelfwaarde. Het gaat om keuzes durven maken, jezelf heel serieus nemen en goed voor jezelf zorgen! Het gaat om de moed om niet meer te gaan voldoen aan de verwachtingen van “men”.

 

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en er zijn vele wegen om om te gaan met werkstress. Mijn uitgangspunt is zelfliefde. Zelfliefde is de bron van waaruit je leert keuzes maken, van waaruit je leert je grenzen te kennen en erkennen, zelfliefde is de bron van waaruit je leert goed voor jezelf (lijf & mentaal) te zorgen.

Ik laat hoog opgeleide professionals de weg zien die uit de ratrace van alledag leidt. Uit ervaring kan ik jou als coach helpen om die stap(jes) te maken naar een leven waarin er meer tijd en ruimte is voor jezelf, je dromen en je dierbaren.

Omdat ik weet wat (werk)stress met je kan doen bied ik in de week van de werkstress bedrijven één hele dag GRATIS mijn diensten aan. Één hele dag ben ik beschikbaar voor jou en jouw collega’s. Hoe deze dag eruit ziet? Dat bepalen we samen! Denk aan speedcoaching, workshops en/of een inspirerende lezing!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met mij op via; info@marjoleindejong.com.

Wacht niet te lang want van de 5 dagen heb ik er nog 2 beschikbaar!

Warme groet en ik hoop tot snel!

Marjolein