Thuiskomen!

Terugkomen bij mezelf….

Meer dan 100 pagina’s inspiratie en inzichten! Over terugkomen bij jezelf, over kiezen voor jezelf, over zelfliefde en de liefde voor anderen. De worsteling, de inzichten, de inspiratie en de grote levenslessen! Lees hoe ik thuiskwam bij mezelf…van burned-out naar fired-up!

 

Thuiskomen….inspirerend, confronterend, persoonlijk, warm & liefdevol!

 

HET e-book voor een middag me-time! Laat je meenemen in mijn levenslessen en ontdek de magie van zelfliefde en keuzes maken!

 

Als je Thuiskomen nu besteld ontvang je van mij als bonus mijn mini-e-boek “My life Changing Inzichten” cadeau! Hierin deel ik 10 van mijn grootste inzichten van de afgelopen jaren welke ik in mijn leven geintgerreerd heb!

 

ps; Thuiskomen is een compilatie van mijn meest gelezen en gewaardeerde blogs en artikelen.

Wat een prachtig mooi boek heb ik net uitgelezen van jou. Wat een “feest” van herkenning soms en wat een weg nog te gaan. Maar zo puur ge/beschreven.
Thuiskomen bij je zelf, het klinkt zo makkelijk, is zo super belangrijk en tegelijkertijd ook zo moeilijk, want ook de TomTom weet nog lang niet altijd de weg. Ik was er nooit op die manier mee bezig maar het is een waarheid als een koe. Nu míjn levensdoel nog” even” bepalen…
Heel erg bedankt dat ik jouw boek mocht lezen:) Anneke

Wat een herkenning en levenslessen! Dank voor het delen van jouw verhaal Marjolein.Ik heb het in één adem uitgelezen! Wilma

Fragment uit Thuiskomen:

“Juni 2014…..daar zat ik, op het station van Schiphol, leeg…totaal leeg. 
Geen idee meer hoe ik thuis moest komen. Er was niets meer, zelfs geen paniek, alleen die overweldigende vermoeidheid. 

Als ik iemand uitleg hoe ik “erachter” kwam dat ik een burnout had, is dit eigenijk de zin waar ik mee begin. Maar het is ook de zin die alles samenvat. 

Leeg & overweldigend moe. 

Ruim 16 jaar heb ik als manager bij een grote landelijke verzekeraar gewerkt terwijl ik ondertussen mijn 2 dochters alleen  heb grootgebracht. 

Ik was HET voorbeeld van de carriere vrouw die alles voor elkaar had. Mooie functies met steeds weer nieuwe uitdagingen, nieuwe auto voor de deur, prachtig huis midden in de stad, ieder jaar 2 weken naar Curacao….het was een prachtig plaatje. 

Dat ik al jaren met chronische nekpijn liep, leefde op een cocktail van ibuprofen & paracetamol, maximaal 4 uurtjes per nacht sliep besefte ik me niet eens. Dat dit een ongezonde manier van leven was die me totaal leegzoog drong totaal niet tot me door.” Marjolein de Jong

Mentor, coach, trainer, auteur en spreker., Energia!