Testimonials

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat vrouwen waar ik mee gewerkt heb over mij zeggen….

[line]

“Onder de bezielende leiding van Marjolein heb ik veel over mezelf geleerd en inzicht gekregen in hoe ik zorg dat ik bovenaan mijn todo list blijf staan. En hoe ik het omgaan met mezelf zo vorm kan geven dat ik in mijn kracht en energie kom en kan blijven ongeacht de situatie en trots ben op wie ik ben”

[line]

Jouw aanpak vond ik heerlijk. Ik spui mijn gedachten – jij luistert, stelt goede vragen, vat samen en analyseert.

Waar ik zoekende was, hielp je me woorden te vinden voor gevoel en gedachten. En beelden te vinden bij woorden. Je gaf verschillende voorbeelden om dat scherp te krijgen. Heel fijn. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen

Ik had steeds het gevoel van aandacht, tijd en rust. Die sfeer van rust liet je terug komen in de thuisopdrachten. Dat werkt goed in de hectiek van alle dag.

[line]

“Na onze gesprekken met Marjolein  had ik het gevoel de hele wereld aan te kunnen! Ze gelooft oprecht in ieders kwaliteiten en je voelt dat je oprecht meent wat ze zegt.”

[line]

“Marjolein durft kwetsbaar te zijn over haar eigen levenslessen waardoor ze je het gevoel geeft niet raar of anders te zijn. Daarmee creëert ze laagdrempeligheid en veiligheid.”

[line]

“Ze  zorgt ervoor dat je je heel serieus genomen voelt. Dat doet ze door veel vragen te stellen, maar ook de manier waarop ze fysiek aanwezig is. Tijdens de gesprekken wordt er, met gepast humor, veel gelachen wat zorgt voor ontspannenheid. Ik voel me altijd gezien en gehoord bij Marjolein.”

[line]

“Coaches om iets of iemand te worden zijn er genoeg.Coaches om jezelf te worden zijn er weinig. Marjolein is er 1 van en zeker niet de minste!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]