Persoonlijk Mentor Traject

 

Je zit al best stevig in het zadel, persoonlijke ontwikkeling is voor jou een tweede natuur. Je hebt al voor zoveel keerpunten in jouw leven gestaan, jij snapt wel wat keuzes maken inhoudt! En nu kom je op een punt dat je een “schop” onder je kont nodig hebt….

Je weet heel veel, je weet precies hoe “het” moet, maar het dan ook daadwerkelijk daar ontbreekt het nog wel eens aan.

Je hebt niet perse een coach nodig, je hebt iemand nodig waar je mee kunt sparren! Die jouw taal spreekt, die jouw dillema’s begrijpt. Iemand waar je mag ratelen of stil zijn, iemand die met je meedenkt en die je inspireert.

Of je nu voor een volgende uitdaging in je leven staat, of dat je een jump wilt maken in je eigen business, of je nu eindelijk echt eens open wilt gaan staan voor die grote liefde in je leven, alles is welkom bij mij!

Het gaat om jou! Om wat je jij wilt bereiken, wat jij wilt veranderen, wat jij in beweging wilt zetten.

Neem contact met mij op voor een chemie-gesprek, samen onderzoeken we of we een match zijn!

 

 

 

Na een intensieve meerdaagse coachsessie was ik in staat om mijn droom uit te schrijven en ook daarna concrete stappen te gaan zetten. Waarom ik Marjolein zo’n goede coach vind is niet in 1 woord te omschrijven. Marjolein is voor mij degene die me;

“die schop onder mijn kont geeft, “

“zonder opsmuk zegt waar het op staan”

“oordeelsvrij begeleidt”

en me uiteindelijk met heel veel passie en onuitputtelijke energie daar gebracht heeft waar ik nu sta ; vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet als transformatie coach.

Daphne Loef

In Marjolein heb ik een enorm betrokken coach gevonden. Op creatieve wijze reikt ze allerlei tools aan om dichter bij je doel te komen. Huiswerkopdrachten, motiverend beeld- en geluidsmateriaal, boeken en persoonlijke aandacht. Daarbij is ze altijd, op bijna ieder moment van de dag bereid om vragen te beantwoorden. Ik heb dat meerdere keren als zeer opbeurend en prettig ervaren. Zeker als ik in mijn traject door alle nieuwe bomen het bos niet meer zag.

Mijn coachtraject heeft opgeleverd dat ik een beter inzicht heb in:

  • Mijn gedachten en hun oorsprong;
  • De manier waarop ik kansen kan zien en benutten;
  • Mijn wensen en toekomstvisie.

Ik kan nu beter formuleren waar mijn krachten liggen en ook daadwerkelijk voelen dat ik krachtig ben en daarnaar handelen. Daaruit voortvloeiend voel ik me ook krachtig genoeg om nu de stap te nemen naar het ondernemerschap en te geloven in mezelf. Mijn overtuiging nu is dat mijn bedrijf een succes wordt en dat ik van meerwaarde ben voor mijn klanten.

Kirstin Anchelon

Marjolein legt je geen woorden in de mond, maakt het je niet heel gemakkelijk. Ze praat niet met je mee, stelt kritische vragen, waarop je het antwoord wel weet….. Maar er is nu geen ontkomen meer aan…

Ik beveel Marjolein aan, aan vrouwen die hun dromen werkelijkheid willen laten worden. Vrouwen die naar zichzelf willen en durven kijken… echt! kijken, om vervolgens het roer om te willen gooien en het ook gaan doen!

Ik heb nu heel duidelijk voor ogen, wie ik ben en wat ik wil. Ik ben enorm gemotiveerd om mijn doelen te behalen en zet dagelijks kleine stappen.

Gerda Misana