Na een intensieve meerdaagse coachsessie was ik in staat om mijn droom uit te schrijven en ook daarna concrete stappen te gaan zetten. Waarom ik Marjolein zo’n goede coach vind is niet in 1 woord te omschrijven. Marjolein is voor mij degene die me;

“die schop onder mijn kont geeft, “

“zonder opsmuk zegt waar het op staan”

“oordeelsvrij begeleidt”

en me uiteindelijk met heel veel passie en onuitputtelijke energie daar gebracht heeft waar ik nu sta ; vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet als transformatie coach.

Daphne Loef

LOEF Ontwikkeling

Laten we het simpel houden. Jij bent gestart of gaat starten als ondernemer en je wilt resultaten gaan halen! En je hebt besloten dat je dat niet alleen hoeft te doen!

Dan ben je precies aan het goede adres. Samen gaan we aan de slag met jouw onderneming EN met jouw mindset! Tenslotte weet jij net als ik dat jouw onderneming nooit groter wordt dan dat jij bent…..strechten dus die mindset van jou!

In Marjolein de Jong heb ik een enorm betrokken coach gevonden. Op creatieve wijze reikt ze allerlei tools aan om dichter bij je doel te komen. Huiswerkopdrachten, motiverend beeld- en geluidsmateriaal, boeken en persoonlijke aandacht. Daarbij is ze altijd, op bijna ieder moment van de dag bereid om vragen te beantwoorden. Ik heb dat meerdere keren als zeer opbeurend en prettig ervaren. Zeker als ik in mijn traject door alle nieuwe bomen het bos niet meer zag.

Mijn coachtraject heeft opgeleverd dat ik een beter inzicht heb in:

  • Mijn gedachten en hun oorsprong;
  • De manier waarop ik kansen kan zien en benutten;
  • Mijn wensen en toekomstvisie;

 

Ik kan nu beter formuleren waar mijn krachten liggen en ook daadwerkelijk voelen dat ik krachtig ben en daarnaar handelen. Daaruit voortvloeiend voel ik me ook krachtig genoeg om nu de stap te nemen naar het ondernemerschap en te geloven in mezelf. Mijn overtuiging nu is dat mijn bedrijf een succes wordt en dat ik van meerwaarde ben voor mijn klanten.

Kirstin Achelon

www.iseepinkeverywhere.nl

Mentor Traject Ondernemers

Na afloop van dit traject;

Heb jij heel helder wat je ECHTE verlangen mbt je leven en business is en weet je wat je ECHT wilt bereiken.

Heb je een concreet doel omschreven en een plan om jouw echte verlangen te realiseren.

Heb je het lef & zelfvertrouwen om naar jouw verlangen te handelen.

Heb je een dieper en blijvend vertrouwen ontwikkeld in jezelf en jouw mogelijkheden, waardoor je de stappen & keuzes gaat maken die jouw verlangen gaan realiseren.

Laat je je niet meer tegenhouden door je angsten, waardoor de DIE dingen gaat doen die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren!

Heb jij de basis staan voor jouw zichtbaarheids-, product- en social media strategie.

Heb jij de basiskennis voor het gebruik van Mailchimp, Canva, ManyChat, en de door jou gekozen social media.

Heb jij jouw doelen voor de komende 12 maanden helder.

 

Marjolein legt je geen woorden in de mond, maakt het je niet heel gemakkelijk. Ze praat niet met je mee, stelt kritische vragen, waarop je het antwoord wel weet….. Maar er is nu geen ontkomen meer aan…

Ik beveel Marjolein aan, aan vrouwen die hun dromen werkelijkheid willen laten worden. Vrouwen die naar zichzelf willen en durven kijken… echt! kijken, om vervolgens het roer om te willen gooien en het ook gaan doen!

Ik heb nu heel duidelijk voor ogen, wie ik ben en wat ik wil. Ik ben enorm gemotiveerd om mijn doelen te behalen en zet dagelijks kleine stappen.

Gerda Misana

Focus Op Leren