[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Juni 2014…..daar zat ik, op het station van Schiphol, leeg…totaal leeg. Geen idee meer hoe ik thuis moest komen. Er was niets meer, zelfs geen paniek, alleen die overweldigende vermoeidheid.

Als ik iemand uitleg hoe ik “erachter” kwam dat ik een burnout had, is dit eigenijk de zin waar ik mee begin. Maar het is ook de zin die alles samenvat. Leeg & overweldigend moe.
De afgelopen 16 jaar heb ik als manager bij een grote landelijke verzekeraar gewerkt terwijl ik ondertussen mijn 2 dochters alleen  heb grootgebracht. Ik was HET voorbeeld van de carriere vrouw die alles voor elkaar had. Mooie functies met steeds weer nieuwe uitdagingen, nieuwe auto voor de deur, prachtig huis midden in de stad, ieder jaar 2 weken naar Curacao….het was een prachtig plaatje.

Dat ik al jaren met chronische nekpijn liep, leefde op een cocktail van ibuprofen & paracetamol, maximaal 4 uurtjes per nacht sliep besefte ik me niet eens. Dat dit een ongezonde manier van leven was die me totaal leegzoog drong totaal niet tot me door. En dus viel ik om, ik viel goed om! Meer dan een half jaar ben ik volledig uit de running geweest.

Meteen wist ik…ik moest mijn leven radicaal omgooien…deze harde les kreeg ik niet voor niets! Een lange periode van zelfonderzoek, herstellen, lezen brak aan. Al snel had ik door waar ik “de afslag” gemist had….

Ik had nul vertrouwen in mezelf en van van mezelf houden was al helemaal geen sprake! Ik, de van zelfvertrouwen blakende manager, had het zelfvertrouwen van een washandje! Het zelfvertrouwen dat de buitenwereld van mij zag was geen zelfvertrouwen maar was werkvertrouwen, of succesvertrouwen. Ik was een typisch voorbeeld van rol-identificatie. Zolang ik succesvol was, gewaardeerd werd, goedgekeurd werd groeide mijn vertrouwen. Mijn vertrouwen in wat ik kon, in de rol die ik was…maar vertrouwen in mezelf…gewoon in wie ik was als mens…nul, echt nul! En daar zat nou precies de sleutel, want zolang ik mezelf een 5-je of zelfs lager gaf was het voor mij onmogelijk om mijn grenzen te bepalen, nee te zeggen, af te wijken van de norm.

Dus liep ik mee, praatte ik mee, deed ik mee…draaide weken van 70 uur, stond iedere dag minimaal 2 a 3  uur in de file, beantwoorde iedere dag minimaal 100 mailtjes en 25 telefoontjes (dit tussen de gemiddeld 10 afspraken per dag door) en gaf en passant leiding aan een team van 10 adviseurs en ondersteuners op 3 verschillende locaties door heel het land.

Al aan het begin van mijn burnout beloofde ik mezelf dat ik mijn passie ging volgen, dat ik weer dat ging doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, waar ik energie van krijg, waar ik echt goed in ben! Ik heb het rigoreuze besluit genomen om afscheid te nemen van mijn werkgever en me alleen nog te richten op mijn grote passie; mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling! Mijn omgeving begreep mijn keuze niet meteen’ realiseerde ik me wel wat ik opgaf? Waar ik aan begon?

Eerlijk? Nee….ik had geen idee, ik had en heb alleen een rotsvast vertrouwen dat dit is wat ik de wereld te brengen heb!

In ons leven hebben we 2 mogelijkheden; of je wacht tot de pijn in je huidige leven groter wordt dan je angst om je dromen te volgen, of je zorgt ervoor dat je dromen groter worden dan al je angsten om het niet te doen!

Mijn pijn was te groot..groter dan al mijn angsten, redenen, logische bezwaren, dus ik sprong!

Als personal coach voor vrouwelijke professionals heb ik de missie om juist deze groep helpen om hun innerlijke kracht te herontdekken. Wie ben jij? Waar ligt je grens en hoe weet je dat? Waar merk je dat aan? Wat zegt jouw innerlijk weten tegen je en in hoeverre luister je hiernaar? Hoe kijk jij naar jezelf? Welk cijfer geef jij jezelf en welk cijfer zou je jezelf willen geven? Heb je enig idee hoe Amazing je eigenlijk bent?

Ik combineer mijn bedrijfspsychologische achtergrond,  mijn ervaring als manager & coach, met als doel jou een stap verder te helpen!

Thema’s als; eigenwaarde, zelfbeeld, life-style, keuzes maken, selfcare, ontspannen & opladen, zelfvertrouwen, dromen, zelfkennis, ruimte innemen, lef & moed en spirituele groei pakken we samen op en aan!

Want pas als je weer weet wie jij bent kun je keuzes maken! Keuzes maken die jou in staat stellen om weer volledig regie te nemen over jouw leven. Keuzes maken bevat magische krachten!

Ben jij toe aan persoonlijke ontwikkeling 2.0? Wil je nu echt doorpakken en het leiderschap over jouw leven echt oppakken?

Neem  dan contact met mij op! In een gratis (skype)-inspiratie sessie onderzoeken we jouw vraag en bepalen we samen of  ik de coach ben waar jij mee op pad gaat!

Bekijk mijn coachings aanbod!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]