Ja! Stuur mij gratis The Dream Expander!“Become more aware of what is realy worth your energy!”

Hoe bereid jij je voor als je op reis gaat? Bereid je je eigenlijk wel voor of stap je gewoon in de auto op weg naar geen idee?

Misschien laat je wel wat aan het toeval over en houd je van avontuur, maar ik gok dat je in ieder geval weet waar je heen gaat en hoe je daar gaat komen. Je hebt een soort van route in je hoofd op weg naar je bestemming. Op die manier weet je waar je naar toe gaat, is er ruimte om soms even van de route af te wijken omdat je bestemming helder is.

Om keuzes te maken, grenzen te stellen en je leven richting te geven is het fijn als je ook een bestemming en routeplan voor je leven hebt.

Het gratis werkboek en visualisatie van The Dream Expander nemen je mee naar jouw leven over 3-5 jaar. Hoe wil jij dat jouw leven er uit ziet, wat is jouw bestemming? En welke route kun je nu alvast uitstippelen op weg naar die bestemming?

Vraag The Dream Expander gratis aan!

“Pas je wel een beetje op jezelf?”

Mijn nieuwste e-book!

Je kent het vast wel, al die goedbedoelde adviezen en loze opmerkingen, als:

  • pas je wel een beetje op jezelf?
  • nee zeggen is ook een antwoord he!
  • neem je niet te veel hooi op je vork?

Je kunt er zo niets mee!

In dit e-book leg ik je uit waarom deze opmerkingen jou zo kunnen irriteren en geef ik je HET ultieme advies dat wel werkt!

Online Zelfliefde test met een persoonlijk op maat gemaakt analyse en advies!

Zelfliefde, een abstract begrip wat je de laatste tijd op allerlei plekken voorbij ziet en hoort komen. Maar wat is zelfliefde precies en waarom is van jezelf houden zo belangrijk?

Zelfliefde is niet meer en niet minder dan jezelf liefdevol en onvoorwaardelijk accepteren precies zoals je bent!

En juist die liefdevolle onvoorwaardelijke acceptatie maakt het verschil!

In onze hudige maatschappij ligt de lat hoog. Er wordt impliciet van alles van ons verwacht en we verwachten veel van onszelf. We willen het goed doen. We willen voldoen aan de norm en dat is een onbewust proces. Als mens willen we er nml “bij horen”, dit is een erfenis vanuit ons verre verre verleden en daarnaast zijn wij sociale wezens. Bij een groep horen hebben we nodig om emotioneel en fysiek te overleven.

Juist in deze prestatie maatschappij wordt erbij horen belangrijker, terwijl aan de andere kant de roep om “dicht bij jezelf te blijven” en “je eigen hart te volgen” groter wordt.

Krachtige keuzes maken wordt steeds belangrijker. Voelen wat goed is voor jou, voor jouw emotionele en fysieke welbevinden en op basis daarvan keuzes maken is de sleutel tot gelukkig, krachtig en tevreden leven.

Bij keuzes maken hoort “nee” zeggen, hoort af en toe jezelf voor de ander plaatsen, tijd voor jezelf maken, kunnen luisteren naar jouw intuitie en daarop vertrouwen. En precies dat zijn de ingredienten van zelfliefde!

Zelfliefde is geen luxe maar een noodzaak!

Weten hoe het met jouw zelfliefde staat en op welke componenten jij nog kunt groeien en ontwikkelen? Dan raad ik je aan deze test te doen. Aan de hand van de 7 componenten van zelfliefde krijg jij een prachtige indicatie hoe het staat met jouw zelfliefde en het geeft je inzichten waarom dingen als nee zeggen, grenzen stellen en kiezen voor jezelf voor jou soms zo lastig is.

Ga naar de test!