Change Your Story!

“Als we de gedachten en gebeurtenissen van het verleden op het heden blijven projecteren, zal onze toekomst dezelfde uitkomst hebben als ons verleden.” -Marianne Williamson-

Change Your Story is DE online training voor als jij toe bent aan een echte transformatie!

Wil jij nu definitief afrekenen met;

die negatieve & strenge innerlijke dialoog?

die eeuwige besluiteloosheid?

het gevoel dat het leven je overkomt ipv dat jij aan het stuur staat?

je uitstelgedrag?

het gevoel dat je het altijd net niet goed genoeg doet?

je alle ballen in de lucht moet houden?

Dan is het antwoord simpel….schrijf je in voor Change Your Story!

Ben jij er aan toe om nu echt het roer van jouw leven stevig in handen te nemen?

Ben jij toe aan some “kick-in-the-ass”?

Wil jij nu echt meer zelfvertrouwen en keuzes kunnen maken voor jezelf?

Snak jij naar meer energie en een overall energieker gevoel?

Twijfel dan niet…..en geef je op!!

Nu met extra bonus! Mijn e-book Thuiskomen GRATIS bij jouw inschrijving!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In Marjolein heb ik een enorm betrokken coach gevonden! Op creatieve wijze levert ze allerlei tools aan om dichter bij je doel te komen. Opdrachten, motiverend beeld- en audio materiaal, boekentips en veel persoonlijke aandacht!

Ik vond ‘Change your story’ een fijne en opbeurende training. De groepsdynamiek heeft hier zeker aan bijdragen. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd met documenten en geluidsfragmenten. Marjolein is behulpzaam en ik stel haar persoonlijke aanpak zeer op prijs. Door mijn uitwerking van de opdrachten in een groep te delen, kreeg ik zelf ook meer inzichten en ideeën voor je eigen aanpak. Kirstin

Marjolein is voor mij degene die me;

“die schop onder mijn kont geeft, “

“zonder opsmuk zegt waar het op staan”

“oordeelsvrij begeleidt”

en me uiteindelijk met heel veel passie en onuitputtelijke energie daar gebracht heeft waar ik nu sta!

Daphne

Deze training heeft me al zover gebracht in mijn ontwikkeling waar ik blokkeerde kan ik nu verder in de positieve zin, heb zoveel meer kracht in mezelf gevonden, ik ben trots dat ik aan deze training mee mocht doen, heel erg dankbaar dat alles kon in deze besloten groep. Je creëert zoveel moois met deze training je leert jezelf zo goed kennen en je komt jezelf heel erg tegen en ook waar je nooit aan hebt gedacht dat je dat in je hebt en iets negatiefs om kan buigen naar positief, dank je wel Marjolein! Lidia

Ik wil je heel graag bedanken Marjolein dat ik dit mocht ervaren, het is bijzonder dat je in 3 weken tijd zoveel kan leren over jezelf! Jolanda