Boekentips enzo…

Life-changing boek!

 

Aan de hand van vele voorbeelden en onderzoeken legt Brené Brown uit waarom het zo lastig is om ons kwetsbaar op te stellen…. Waarom doen we ons beter voor dan we ons voelen? Waarom is het zo lastig om nee te zeggen, of onze grenzen te stellen?

De Kracht van Kwetsbaarheid is een vette aanrader als je er aan toe bent om je terug te keren naar de mooiste versie van jezelf!

Ben jij geïntegreerd door alles wat te maken heeft met de Wet van Aantrekkingskracht? Vraag jij je af of jouw gedachten ECHT jouw werkelijkheid creëren? Wil je het wel geloven maar twijfel je nog steeds?

Dan is E-Kwadraat echt een boek voor jou! De schrijfster biedt je 9 experimenten aan die je zullen aantonen dat de Wet van Aantrekkingskracht geen sprookje is maar echt bestaat….

365 Dagen Succesvol was voor mij het eerste boek dat ik opgepakt heb in mijn burn-out! Het was mijn eerste stap op weg naar mijn nieuwe leven! Praktisch, down-to-earth, 2 pootjes op de grond en domweg lekker stap voor stap je opdrachten uitvoeren!

365 Dagen Succesvol….de eerste stap op weg naar jouw mooiste leven ooit!

In mijn zoektocht naar het begrijpen van het concept “geluk” stuitte ik op dit boek. Wat is geluk eigenlijk? Wat draagt bij aan geluk en wat juist niet?

Mo Gawdat omschrijft het als volgt…”Echt diep geluk betekent in harmonie zijn met leven zoals het werkelijk is.”  Voor mij herkenbaar! Het klopt met mijn eerste stap in persoonlijke ontwikkeling…Acceptatie van wat is!

De Logica van Geluk geeft een verfrissende blik op geluk en helpt je op weg om hier ook in jouw leven vorm aan te geven!

Ben je een groentje als het gaat om de Wet van Aantrekkingskracht? Heb je er wel eens van gehoord maar weet je niet precies wat het is? Begin dan bij The Secret….de Wet van Aantrekkingskracht in de basis…

Structuur versus Dromen…

Structuur en ik waren geen vrienden…laat mij maar dromen. Maar dromen zonder plan blijven een wens…

Het Werkboek voor Structuurjunkies in spé is HET werkboek voor de dromer die vanuit passie, vrijheid en plezier zijn dromen in doelen en acties wil omzetten!

Oké…dit is een pittige…Maar als je op welke manier dan ook nog twijfelt of jouw gedachten echt jouw werkelijkheid bepalen en je wilt kei-hard wetenschappelijk bewijs dan is dit een must-read!

Het Intentie Experiment toont vanuit allerlei wetenschappelijke hoeken (gelukkig nog wel steeds prima leesbaar) aan dat de kracht van de menselijke intentie enorm is!

Louise Hay was een pionier als het gaat om de kracht van je gedachten!

Het Leven Houdt van Je is een heerlijk licht boek….In 7 stappen jezelf leren accepteren..

Een boek vol inzichten, tips en oefeningen!

Kan jij wel een boost in je Zelfliefde gebruiken? Dan is dit boek een aanrader!