I Choose Me!

HET 4 maands programma voor wie die toe is aan Persoonlijke Ontwikkeling 2.0; The Next Level!

We starten najaar 2017….maximaal  plekken….nog maar 3 plekken beschikbaar!

Lees alles over dit unieke exclusieve programma!

The Next Level; Personal Power Coach Traject!

 

Merk je dat je de afgelopen tijd steeds verder van je jezelf af bent gaan staan? Kun je niet meer goed antwoord geven op de vraag “waarom doe ik eigenlijk wat ik doe?’. Heb je geen idee meer hoe je je grenzen kunt aangeven en bewaken? Voel je aan alles dat het tijd wordt dat jij weer volledig aan het roer komt van jouw leven?

Dan ben jij toe aan Persoonlijke Ontwikkeling 2.0; The Next Level!

Lees meer!

Tem je Draken, van Superwoman naar Drakentemster!

 

Wil je jouw publiek, gasten, werknemers een inspirerende avond bezorgen? Kan jouw doelgroep wel wat empowerment gebruiken? Dan ben ik de spreker voor jouw publiek!

We hebben ze allemaal, onze draken. De gedachten, overtuigingen en stemmetjes die ons willen doen geloven dat we niet goed genoeg zijn, het niet waard zijn, het toch niet kunnen….We hebben allemaal Draken en vaak zijn we dagelijks in gevecht met ze!

Maar wist je dat je deze Draken kunt temmen? In mijn lezing “Tem je Draken; van Superwoman naar Drakentemster!” Neem ik jouw publiek mee op mijn reis van Superwoman naar Drakentemster. Ik inspireer ze om eens anders en zonder oordeel naar zichzelf te kijken, ik vertel ze over de magische kracht van keuzes maken! Ik laat ze zien hoe het is om je volle potentie te leven en laat ze voelen dat dit ook voor hun mogelijk is!

Met mijn humor, kwetsbaarheid en kracht beloof ik je een inspirerende, ontroerende, confronterende en bevrijdende avond!

Meer info? Neem contact met mij op via; energia.marjoleindejong@gmail.com